fbpx
 

Архитектурно-Строителна седмица 2024

08.04.2024by Aluroll Ltd

Алурол представи новите си продукти на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2024

Алурол ООД презентира 2 иновативни за българския пазар системи по време на първото си участие на международното изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2024.

Новата система плисе комарник

AluRoll Plisse Premium

е авторски разработена от проектантския и търговския екип на компанията. Конструирането на всички профили и детайли отне повече от 1 година и е плод на постоянните усилия на фирмата да предлага на своите клиенти продукти с неизменно високо качество.

Премиум системата бe пусната в производство в края на март и предизвика голям интерес.

Тя се характеризира с изключително удобното си магнитно затваряне посредством магнитна лента вградена в профилите на касата и крилото. Крило профилът е с дизайн, който оформя дръжка за изключително лесна експлоатация. За разлика от всички други сходни продукти предлагани на българският пазар, алуминиевите профили на тази система са усилени – 1,2 мм., което придава стабилност и здравина на продуктите дори при размери от 12 m2.  Вградените в касата конци позволяват бърза корекция и настройка на продукта. Системата е окомплектована с профил нисък праг, което е голямо предимство, когато продукта е монтиран пред врата. В съчетание с всичко това системата демонстрира ниски нива на шума при ползване.

Втората система, чиято мостра разгледаха посетителите на щанда на компанията и не скриха възторга си, е

система предпазни ролетни щори

SKY VISION.

Тя е дизайнерски продукт за сигурност от ново поколение и е идеално решение за подобряване на сигурността и визуалния облик на всеки дом, тераса, магазин или заведение. Високата сигурност на продукта се дължи на прецизно подбраните материали: алуминиева окомплектовка, прозрачни ламели от поликарбонат с UV защита, в комбинация с алуминиеви профили и метални аксесоари. Продукта е сертифициран за устойчивост срещу огън (клас M2), вятър (клас C4) и влизане взлом с използване на ръчни инструменти (клас RC3). Добрата визия на продукта се дължи на прозрачните ламели, които позволяват навлизане на повече естествена светлина в интериора. Сиситемата е много подходяща за монтаж пред витрините на търговски обекти. Максимална квадратура на изделията от система Sky Vision достига до 17 m2 и ще влезе в производтсво през месец май.

Посетителите на фирмения щанд се убедиха, че…

Качеството никога не е случайно!
Винаги е резултат от интелигентни усилия!

Всички изображения са примерни. Цветовете и нюансите на артикулите може да не отговарят съвсем точно на действителните.
При избор на изделие в цвят или дървесен фладер, моля посетете офисите ни, за да разгледате мострите ни.

Copyright © 2024 Алурол ООД